maandag 30 mei 2011

Oelala.......................

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn "scrap"vriendinnetjes en mijn dochter naar Creabest in Ommen geweest. Heel gezellig, lekker geshopt en heerlijk gegeten bij "Tante Pos". Echt een aanrader zowel Creabest als "Tante Pos". Het laatste is een goed restaurant met een leuke kaart, echt voor smulpapen. De huiswijn was ook niet te versmaden. En het gezelschap was SUPER! Meiden bedankt voor de fijne avond en graag tot een volgende keer.

En kijk wat ik gescoord heb:

Mooi  hè?

Ik heb er altijd moeite mee om het papier te gaan gebruiken, maar uiteindelijk doe ik het toch en dan is meestal het resultaat zoals ik het in gedachte heb.


 Lieve  groeten,
   ♥ ♥ ♥
   Yvonne  


3 opmerkingen:

 1. Het was ook heerlijk, heb ook super genoten en bedenk me nu pas dat ik helemaal niet had gezien wat jij zoal in je mandje had gedaan, mooi!! Woensdag kunnen we weer lekker alles gebruiken, zin in!!!!

  Lieve groetjes Frences

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er veelbelovend uit. Veel plezier met het gebruiken hiervan (enne: ik ken het, nieuw papier daar wil ik het liefst lang niets mee doen...)
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja echt heel mooi papier, mooi om in te lijsten maar daar koop je het meestal niet voor...alhoewel...een vriendin van mij wel!
  Ben benieuwd wat je er van gaat maken?
  Veel plezier woensdag met Frences aan de frutsel.
  Geniet van het lekker lange weekend met ik geloof erg mooi weer!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen