zondag 5 juni 2011

Feestjes en visitesDeze twee dingen stonden op het program in het afgelopen weekend. Omdat we ver van onze familie en vrienden vandaan wonen, slapen we bij mijn schoonmoeder of vrienden als we een feest of iets dergelijks in het Westen hebben. Terug rijden is vaak geen optie.
Afgelopen vrijdag hadden we een verjaardag van een zwager die 65 jaar is geworden.  Heerlijk aan het Noordzeestrand in een strandtent. Naast het cadeautje heb ik ook een kaart voor hem gemaakt.Voor ons nichtje die met haar man een loonbedrijf met een daar bijbehorend prachtig huis hebben gekocht, had ik twee mooie windlichten a lá riviera maison gekocht. Dit ingepakt  in een bruin papieren zak en een tag aan gehangen.
Mijn schoonmoeder had weer mooie vlinders en bloemen gehaakt. Op een site heb ik deze hanger gezien met papier en stempels van Eline en ik weet dat mijn schoonmoeder dit ook heel leuk vindt.
Bij de "boekenvoordeelwinkel" vond ik dit vogelhuisje. Even een paar vogeltjes stempelen, uitknippen en opplakken. Leuk om ook een kaart van te maken.


Nu zit ik uitgeput op de bank. Heel gezellig allemaal, maar vermoeiend om zoveel mensen te spreken en het reizen is ook altijd een ding. Maar wel heel erg leuk!!! Ik zou het niet willen missen.


                        Lieve  groeten,
                                     ♥ ♥ ♥
              Yvonne  

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke cadeautjes, Yvonne!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave slinger zeg! Ik vind het jammer om die mooie Eline spullen te gebruiken moet er dus nog van komen. Die tag ook heel erg mooi en die kaart voor je zwager vind ik ook zo goed gevonden!
  Simpel en toch heel mooi voor een man, altijd moeilijk toch?
  Geniet van een lekker rustigere week!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeautjes!
  Ziet er erg gezellig uit.

  Groetjes Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen