donderdag 15 september 2011

Thuis

We zijn weer thuis! Vraag niet hoe maar we zijn vorige week woensdag terug gekomen. De details bespaar ik jullie. Donderdag zijn we beide bij de huisarts onderzocht en er zijn foto's van onze botten gemaakt. Uit de foto's bleek dat er bij ons beide niets gebroken is, alleen een beschadiging aan mijn borstbeen. Daar heb ik behoorlijk last van bij ademen en bewegen. Dit moet vanzelf weer genezen.

Mijn man had voor de vakantie al heel erg veel last van het zg. SI gewricht en had daarvoor een spuit gehad, waar door we toch nog gezellig (!) weg konden. Na het ongeluk bleef hij last houden, maar de pijn veranderde. Dit ging meer naar zijn heup. Toch vandaag maar weer naar de huisarts en die verwees ons naar de trauma-arts, deze maakte foto's en jawel: waarschijnlijk toch een haarscheurtje in het heupgewricht. Om dit vast te stellen is hij opgenomen in het ziekenhuis in afwachting op een MRI scan. Gelukkig krijgt hij pijnstillers en een slaaptablet. Gewoon lekker slapen was er de afgelopen week niet meer bij. Ook voor mij niet. Dus deze nacht maar eens flink doorhalen!!!

Gister toch nog lekker met mijn lieve scrapvriendinnetjes gescrapt. Heerlijk heel veel gepraat, dat helpt veel bij de verwerking van het ongeluk. Ze zijn zo lief voor me en ik ben zo blij dat ik deze lieve meiden heb leren kennen.
Gelukkig was er nog even tijd om een Lay out te liften, eentje van Iggiedodie. Ik ben helemaal gek van van haar gebruik van papier.

Sorry voor de onduidelijke foto, volgende keer beter.

 Lieve  groeten,
         ♥ ♥ ♥
   Yvonne  
              Zie ook: onsleveninduitsland.blogspot.com

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat je weer thuis bent zeg!
  En wat een verhaal over je man verwen hem maar lekker dat heeft hij verdiend!
  Fijn dat je zoveel steun hebt aan je scrapvriendinnen en je hebt weer iets prachtigs gemaakt! Lekker vol daar hou ik ook van!
  Dank voor je reaktie op mijn blog altijd gezellig.
  Sterkte en ik hoop dat jullie toch wat beter kunnen slapen!
  Lieve groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, wat een vakantie. Hopelijk gaat het thuis nu allemaal snel beter.

  Gezellig dat je langs bent geweest op mijn blog en dat je volger bent geworden.
  Ik ga nu even gezellig bij jouw rondkijken.

  Groetjes en tot ziens, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik was een beetje nieuwsgierig geworden na je berichtje.
  Waar ben je geboren dan?

  Jullie wonen trouwens prachtig in Duitsland. Ik kan me voorstellen dat jullie de keus hebben gemaakt om uit Nederland te vertrekken.

  Veel succes de komende tijd. Het zal niet mee vallen, 4 weken plat. Ik word al chagerijnig als ik er aan denk en helemaal als het mijn man betrof, die kan al geen 5 minuten stil zitten.
  Ik hoop dat jullie de komende weken goed doorkomen.

  Groetjes en fijn weekend, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, bedankt voor je complimenten!! Heel veel sterkte met alles!

  Groetjes, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel beterschap met alles, hoop dat jullie je gauw weer de oude voelen!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen